Cele mai toxice ingrediente ale vaccinurilor și efectele lor secundare

“Au trecut 70 de ani de la al doilea război mondial, dar oamenii de știintă de la companii precum IG Farben, BASF, Hoechst, Dow and Bayer, care au conceput camerele de gazare și au testat vaccinuri periculoase pe evrei nevinovați, nu au dispărut pur și simplu. De fapt, aceștia au ajuns să lucreze pentru companiile farmaceutice din SUA, care coordonează azi industria vaccinurilor”, scrie Natural News.

Ingrediente toxice în vaccinuri

Ingrediente toxice în vaccinuri

Cel puțin o duzină de acești ucigași cu sânge rece au fost angajați direct la ieșirea din închisoare, după doar 4 până la 7 ani de la procesul de la Nürnberg, unde au fost găsiți vinovați de genocid și sclavie.

De altfel, în al doilea război mondial, clădirea IG Farben din Frankfurt a fost protejată de bombardamente de la cele mai înalte niveluri de comandă militară. De ce? Deoarece IG Farben a fost “brațul farmaceutic” al celui de-al patrulea Reich al lui Hitler, iar Rockefeller avea un interes financiar în menținerea și controlul acestui imperiu farmaceutic, care avea să fie, curând, catapultat pe teritoriul Statelor Unite.

Cercetarea relevă faptul că Hitler a investit, și el, masiv, în Merck și în alte companii farmaceutice.

Criminali naziști condamnați au devenit
directori în marile companii farmaceutice din SUA

Fritz ter Meer, găsit vinovat de sclavie și ucidere în masă la Auschwitz, a stat numai 7 ani în închisoare, după care a devenit președinte al consiliului la Bayer, în 1956.

Carl Krauch, membru executiv al IG Farben și coordonator al departamentului de Economie militară pentru Hitler, găsit vinovat de sclavie și genocid, a ieșit după doar 6 ani în închisoare, apoi a devenit președinte al consiliului de BASF în 1952.

Azi vorbim despre aceeași industrie a vaccinurilor
care i-a protejat și angajat pe criminalii de război naziști.

În prezent, Guvernul SUA se bazează numai pe producătorii de vaccinuri pentru a raporta problemele grave din sistemul sanitar, afecțiunile și decesele. E ca și cum ai lăsa criminalii să fie proprii judecători în instanță! Unde sunt organismele de control și instanțele echilibrate? Vaccinurile au acum agende economice și politice, iar Food and Drug Administration nu face absolut nici o testare proprie înainte să le elibereze pe piață.

 • Vaccinurile de azi conțin versiunile vii ale bolilor pe care nu doriți să le aveți, dar și organisme modificate genetic, hormoni de la vaci infectate, de la porci, găini și maimuțe, combinații netestate de viruși (cum ar fi H1N1), aluminiu, mercur, emulgatori și bacterii hibride de la animale , țânțari și oameni.
 • Vaccinul cu virsul viu al rujeolei (Attenuvax), realizat de Merck. Sunt făcute două injecții – una la 1 an și alta la 4 ani. Conține gelatină, sorbitol, clorură sodiu, ser bovin, proteine ​​din ou și albumină.
 • Vaccinul cu virsul viu al rujeolei și oreionului, (MM-Rvax), produs de Merck. Injectat la copii de un an. Conține gelatină, sorbitol, clorură de sodiu, ser bovin și albumină umană.
 • Vaccinul împotriva difteriei, tetanosului și poliomielitei: cinci injecții făcute copiilor între 2 și 6 ani, plus boostere “recomandate”, la fiecare 10 ani. Conține formaldehidă, fenoxietanol si fosfat de aluminiu.
 • DTaP, IPV, HVB și Hib (difterie, tetanos, poliomielită, hepatita B și Haemophilus gripal de tip B): administrat la sugari între 2 și 12 luni, cu rapel un an mai târziu. Conține hidroxid de aluminiu, formaldehidă și ser bovin.
 • Gardasil HPV: Vaccinul papilomavirus făcut de Merck. Sunt “recomandate” 3 injecții intramusculare, făcute la naștere, apoi la 2 și 6 luni. Re-administrat copiilor de 9 ani pentru o boală rară cu transmitere sexuală. Conține polisorbat 80, clorură de sodiu, aluminiu, și o formă “denaturată” (fragmentată și slăbită) a virusului.

Ingredientele toxice ale unui vaccin și efectele lor adverse:

 • Serul bovin. Este extras din piele de vacă. Atunci când este injectat, provoacă tulburări ale țesutului conjunctiv, artrită și lupus. De asemenea, provoacă dificultăți de respirație, scade tensiunea arterială, produce dureri în piept și reacții cutanate.
 • Sorbitol: îndulcitor sintetic, care metabolizează foarte lent, agravează sindromul de colon iritabil și provoacă probleme gastro-intestinale.
 • Gelatina: derivat din colagen, din piele și os de animal. Injectarea cu gelatină prezintă riscul de infecție de la hormonii sintetici de creștere și infectarea cu boala vacii nebune.
 • Clorura de sodiu: crește tensiunea arterială și inhibă creșterea și contracția musculară.
 • Proteina din ou. Vaccinurile sunt preparate din ouă (cu siguranță nu organice). Ar putea conține hormoni de creștere, antibiotice și salmonella.
 • Thimerosal: o subtanță mercurică neurotoxică ce provoacă autism. Cantitarea de thimerosal într-un vaccin antigripal este de 25 de mcg, iar limita de siguranță este de 5 micrograme. Copiii care sunt vaccinați simultan cu mai multe vaccinuri pot depăși de 10 ori limita de siguranță a mercurului la o singură administrare.
 • Albumină umană: proteină ​​din sânge. Când este administrată, poate provoca febră, frisoane, urticarie, erupții cutanate, dureri de cap, greață, dificultăți de respirație și accentuarea ritmului cardiac. De asemenea, poate duce la o pierdere a masei de celule din organism și poate provoca infecții cu virusul imunodeficienței, SIDA, cancer sau hepatita B (de la cei dependenți de droguri).
 • Formaldehidă: o substanță cu un risc cancerigen ridicat, utilizată pentru îmbălsămarea cadavrelor. Clasat pe locul întâi între componentele cele mai periculoase pentru sănătatea umană, poate provoca leziuni hepatice, probleme gastro-intestinale, probleme de reproducere, detresă respiratorie și cancer. În plus, formaldehida este cunoscută pentru faptul că nu poate dezactiva virusul pe care vaccinul trebuie să îl distrugă, permițând astfel unui virus viu să intre în sânge și să infecteze sistemul.
 • Fenoxietanol: subtanță chimică extrem de toxică pentru sistemul nervos, rinichi și ficat. FDA avertizează că “poate provoca blocarea sistemului nervos central, vărsături și dermatită de contact” dacă este identificat în produsele cosmetice. Vă puteți imagina ce efecte are atunci când este injectat în sânge.
 • Fosfat de aluminiu: crește foarte mult nivelul de toxicitate al mercurului, accentuând riscul de toleranță minimă la mercur.
 • MSG (glutamat monosodic): atunci când este injectat, devine o neurotoxină, cauzând tulburări ale sistemului nervos central și leziuni pe creier la copii.

Dacă vă place să fiți mintiți, vizitați vaccinateyourbaby.org, unde vi se spune că formaldehida este sigură, deoarece este “prezentă în mediul înconjurător și este un produs secundar al metabolismului, astfel că este deja prezentă în corpul uman”. Tot aici suntem informați că aluminiul este bun pentru organism, fiind frecvent întâlnit în alimente, apă și chiar laptele matern”.

Atunci, dacă se găsește în mediu, trebuie să fie bun și de injectat în vene – atunci de ce să nu folosim și veninul de șarpe, clor sau plutoniu?

Surse utilizate:
http://www.naturalnews.com/033584_Dr_Maurice_Hilleman_SV40.html
http://www.supernutrient.com/articles/fibromyalgia/taf.html
http://www.vaccinateyourbaby.org/about/ingredients.cfm
http://frank.mtsu.edu/~baustin/trials3.html

(sursa: financiarul.ro)

0 Responses to “Cele mai toxice ingrediente ale vaccinurilor și efectele lor secundare”


 • No Comments

Leave a Reply